Asta am facut aseara repede-repede-repede, cum mi-a venit la idemana. Fara poze, ca nu mi-a mai stat gandul si la ele, sugerez sa faceti asa:
- spalati vreo 500 de grame de ciuperci champignon si le puneti intr-o tigaie serioasa - eu am una de tuci confiscata de la mama si raman la parerea ca nici cel mai grozav teflon nu ii egaleaza gustul;
- adaugati putina apa, putin ulei si o ceapa medie taiata dupa preferinte - mai mic, mai mare, cubulete, inele... dupa cum va place sa o simtiti - se lasa impreuna la o inabusire spre fierbere;
- spre final, se condimenteaza echitabil cu sare si piper si se da o nota aparte printr-un cubulet de unt si o lingura, chiar doua de smantana grasuta. Si se mai fierb asa pana se intrepatrund aromele.
Si se mananca dintr-o data, ca n-ar avea sens sa ramana de pe-o zi pe alta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu