O reteta fara poze nu e tentanta, stiu! Dar n-am apucat sa fac!! Poze!! Cheesecake-ul l-am facut duminica trecuta... cam asa:
200 g piscoturi... cred ca atat are un pachet... din ala cu 2 folii. Le-am bagat in robot, iar dumnealui le-a transformat intr-un fel de pesmet. Am topit 100 g unt si am turnat peste, si toata compozitia am turnat-o intr-o tava de tarta cu margine detasabila. Am imprastiat-o uniform, am presat-o si am bagat-o in cuptor cateva minute pana s-a rumenit.
Partea de branza am facut-o din 250g mascarpone, 250 g Philadelphia si 150 g zahar pudra. Pe-astea le-am omogenizat tot in robot. Am pregatit si un plic de gelatina (conform instructiunilor scrise pe el) si am pus lichidul rezultat peste crema de branza. Si am mai batut si niste frisca... adica 2 cutiute din alea de smantana pentru frisca de 200 ml fiecare. Fara zahar, fara nimic. Am pus-o si pe dumneaei peste branza, am amestecat usurel... Si la final am pus zmeura. Nu am avut din aia proaspata, frumoasa ca sa fac si decor cu ea. Am avut doar congelata... care decongelata a iesit cam lesinata. Asa ca am amestecat-o usurel sa n-o nenorocesc de tot. Si am facut un cheesecake rozaliu, nu foarte dulce... si gustos!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu